VEKOP pályázat 2020-2022

Cégünk a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által 2020.05.14-én meghirdetett „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című felhívására támogatási kérelmet nyújtott be.

A pályázatunkat („M.N.A Eszköz beszerzés”) pozitívan bírálták el, így VEKOP-1.2.6-20-2020-00454 projekt keretén belül 17,84 millió Ft vissza nem térítendő támogatást kaptunk.

 

 

A támogatási összeg nagyban hozzá járult cégünk fejlesztéséhez. Sikerült megvalósítanunk szervezet-, valamint arculatfejlesztést, továbbá lehetőségünk nyílt egy új nyomdai gép, HP Pagewide XL Pro 8200 beszerzésére is.

A HP Pagewide XL Pro 8200 szélesformátumú eszköz, nyomtatásra és online hajtogatásra. Rendkívül termelékeny, multifunkciós készülék: szkennel-másol-nyomtat.. Képes azonnali nyomatok előállítására, bemelegedési idő nélkül. Biztonsági megoldásaival garantált a HP tinta kizárólagos használata a gépben, igy a nyomatminőségek konzisztensek és a gép megbízhatósága sem csökken. Egyszerű és könnyen használható megoldás, amely a HP Pagewide technológiára épül, pigment-alapú technológiával a tökéletes mérnöki nyomatok és rajzok érdekében.

A projektet sikeresen megvalósítottuk, és 2022.02.28. dátummal lezártuk.