Egyetemista korunkban nyitottunk egy fénymásolószalont ami a kitartó munkának és ügyfélközpontú hozzáállásnak köszönhetően óhatatlanul egy kisebb láncolattá duzzadt.

A digitális nyomdai szolgáltatások bővültével a Xerox, Konica Minolta, Samsung, Epson, HP gyártók összes gépét kipróbáltuk majd egy idő után egyre inkább magunk szervizeltük őket és szereztük be hozzájuk az alkatrészeket.

Mivel az alkatrészek egyre nagyobb halmokat képeztek elkezdtük őket értékesíteni, majd a régebbi gépeinkre is találtunk vevőket és lassacskán újabb divízióként kellett már kezelnünk ezen tevékenységünket. Egy idő után mindössze egy bemutatóteremmel egybekötött központi szalont tartottunk meg ahol a digitális nyomdai szolgáltatások továbbra is elérhetőek, azonban főprofilunk immár a multifunkciós másoló- és nyomtató berendezések értékesítése, bérbeadása, üzemeltetése és szervízelése.

Büszkék vagyunk arra, hogy kicsiben kezdtük és organikusan fejlődtünk. Munkatársaink már-már családtagok, többségük évek óta van velünk, folyamatos képzéseiknek köszönhetően igyekszünk a legjobb szakembergárdával az ügyfeleink rendelkezésére állni.

Üzemeltetési, bérbeadási és igény szerint rugalmas és egyedi finanszírozási konstrukcióinknak köszönhetően biztosan megtaláljuk a legideálisabb irodatechnikai megoldást.

130+

elégedett ügyfél

18 év

szakmai tapasztalat

10 000+

megoldás évente

A csapatunk

Vezetőség
Varga Nóra

Ügyvezető

varga.nora@mnagroup.hu

Vass Máté

Ügyvezető

vass.mate@mnagroup.hu

Ügyfélszolgálat
Magyari-Paul Olívia

Ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalat@mnagroup.hu

Marketing
Takács Szabolcs

Marketing

marketing@mnagroup.hu

Szervíz
Kőhalmi Sándor

Szervízvezető

kohalmi.sandor@mnagroup.hu

Körpöly Márton

Szervíz

korpoly.marton@mnagroup.hu

Donkó Endre

Szervíz

donko.endre@mnagroup.hu

Molnár Viktor

Szervíz

molnar.viktor@mnagroup.hu

Szabó Gergely

Szervíz

szabo.gergely@mnagroup.hu

Sales
Vincze Zoltán

Sales

vincze.zoltan@mnagroup.hu

Nemesné Deák Beáta

Sales

nemes.beata@mnagroup.hu

Pénzügy
Futterer Mónika

Pénzügy

futterer.monika@mnagroup.hu

Digit
Majer Dávid

Digitális nyomda

info@mnapress.hu