Xerox VersaLink C400 színes nyomtató

Színes nyomtató A4-támogatással


Színes nyomtatás

FELÚJÍTOTT eszköz

VÁSÁROLHATÓ
  • Ideális 2-10 fős munkacsoportoknak
  • Kiváló mobil nyomtatási támogatás és közvetlen, felhőalapú csatlakozási lehetőség
  • Kiemelkedő minőségű színes nyomtatás

A Xerox VersaLink C400 forradalmasítja termelékenységét az újgenerációs funkciók és az egyszerű, azonnali felhő- és hálózati kapcsolatok révén. Modern munkahelyi asszisztensként a C400 az Ön jelenlegi munkahelyi igényeinek megfelelően lett kialakítva, de készen áll arra, hogy vállalkozásával együtt növekedjen. Ehhez rendelkezik mindazzal a rugalmassággal és sokoldalúsággal, amely révén Ön hatékonyabban végezheti munkáját – és mindezt minimális IT-támogatás és kategóriavezető biztonság mellett kínálja.


Műszaki adatok

Modell C400
Nyomtatási sebesség Színes: akár 35 lap/perc
Fekete: akár 35 lap/perc
Terhelhetőség Akár 85 000 nyomat/hónap
Kétoldalas kimenet
Első oldal elkészítési ideje, nyomtatás Sebesség: 8.2 másodperc fekete-fehér / 9.3 másodperc színes
Legnagyobb nyomtatási felbontás 600 x 600 x 8 dpi (fokozott)
Processzor 1.05 GHz
Nyomtatási memória (alapkiépítésben/​maximális) 2 GB / 2 GB
Csatlakoztathatóság Ethernet 10/100/1000 Base-T, Nagy sebességű USB 3.0, NFC érintéses párosítás
Csatlakoztathatóság (opcionális) Wi-Fi 802.11n and Wi-Fi Direct with optional Wi-Fi Kit
Oldalleíró programnyelvek Adobe PostScript 3, HP-GL, JPEG, PCL 5e, PCL 6, PDF, TIFF, XPS
Nyomtatási funkciók Alkalmazás-alapértékek, Alkalmazás-alapértékek, Füzetkészítés, Vázlat, Illesztőprogram által mentett beállítások, Earth Smart, Feladat nyomon köve, Feladatazonosítás, Személyi nyomtatás, Nyomtatás USB-ről, Mintaszett, Mentett munka, Méretezés, Titkos nyomtatás, üres oldalak átugrása, Store and recall driver settings, Kétoldalas (alapérték)

Eszközkezelés

Eszközkezelő funkciók Apple Bonjour, E-mail figyelmeztetések, Xerox CentreWare Web, Xerox beágyazott webszerver (EWS)

Nyomtató-illesztőprogramok

Támogatott operációs rendszerek Citrix, Fedora Core 12-15, HP-UX 11iv2, IBM AIX 5, Linux, Mac OS version 10.9 and higher, including OS 12, Oracle 10, Oracle Solaris 9, Redhat Enterprise, SUSE, Windows 10, Windows 10 Server 2008 R2, Windows 11, Windows 7, Windows 8, Windows Server 2000, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Server 2012, Xerox Global Print Driver, Xerox Mobile Express Driver

Biztonság

Biztonsági funkciók 256 bites titkosítás, Hozzáférés-vezérlés, Auditnapló, Automatikus, saját aláírású tanúsítvány létrehozása, Tanúsítvány-útvonal érvényesítése, Tanúsítvány visszavonásával kapcsolatos beállítások, Kényelmes hitelesítés, Tartományszűrés, FIPS 140-2, Firmware-hitelesítés, Merevlemez-felülírás, IP-cím-szűrés, Hálózati hitelesítés, Portszűrés, Szerepköralapú jogosultságok, SNMPv3, SSL/TLS, Titkos nyomtatás, Biztonsági tanúsítványok, Intelligens kártyák (CAC/PIV, .NET) (opcionális: Xerox PrintSafe Software)

Médiumok

Kimeneti kapacitás 250 lap
Papírkapacitás Tálca (Kézi adagoló): 150 lap
Tálca 1: 550 lap
Tálca 2 (opcionális): 550 lap
Papírméret Tálca (Kézi adagoló): Egyedi méretek: 76.2 x 127 mm to 216 x 356 mm
Tálca 1: Egyedi méretek: 148 x 210 mm to 216 x 356 mm
Tálca 2 (opcionális): Egyedi méretek: 148 x 210 mm to 216 x 356 mm

Energiafelvétel

Energiafogyasztás Működés közben: 705 W
Készenléti üzemmód: 76 W
Energiamegtakarítás: as low as 0.87 W

Környezeti feltételek

Hőmérséklet (működés közben) 10 – 32 ° C
Relatív páratartalom (működés közben) 10 – 85 % RH (lecsapódásmentes)
Bemelegedési idő (energiatakarékos üzemmódból) 6 másodperc

Méretek

Legkisebb méretek (sz x m x ma) 491 x 488 x 399 mm
Súly 26 kg

Hogyan működik

Erőteljes teljesítmény, teljes lelki nyugalom.

A Xerox VersaLink C400 nyomtató az első perctől hatékonyabbá teszik az üzletmenetet. Az informatikai hozzáértés nélkül, varázslók segítségével elvégezhető telepítéstől kezdve a lépésenkénti konfigurálásig minden nehézség nélkül azonnal használatba veheti a készülékeket. A VersaLink készülékeken számtalan funkció csökkenti a gyenge hatékonyságú folyamatok számát. A távvezérlőpanel segítségével a készülékek felügyelete és a felhasználók betanítása bárhonnan elvégezhető. A szkennelések és a faxok előnézetével1 biztosítható az információk pontossága, a beépített optikai karakterfelismerő (OCR)1 révén pedig további műveletek is végezhetők a beszkennelt dokumentumokkal. Azok a vállalatok és állami hivatalok, amelyek a leginkább adnak a biztonságra, a Xeroxot választják. A nyomtatásbiztonságot érintő átfogó megközelítésünk a beépített funkciók és szolgáltatások olyan választékát foglalja magában, amely az illetéktelen hozzáférés megelőzésére, a gyanús és kártékony viselkedések észlelésére és az adatok, illetve dokumentumok védelmére koncentrálva enyhíti az esetleges kockázatokat. A Xerox VersaLink C400 segítségével nyugodt lehet afelől, hogy dokumentumainak megjelenése mindig tökéletes lesz, ami Önt is jó színben fogja feltüntetni.

Egyszerű, hatékony és teljesegészében új.

Az 5 colos, színes érintőképernyő a mobileszközökhöz hasonlóan használható, így könnyedén elvégezheti a különböző feladatokat. A széles választékot kínáló Xerox App Gallery alkalmazásgalériából elérhető Xerox ConnectKey alkalmazások tovább bővítik a funkciók körét. Az opcionális Xerox Easy Translator Service alkalmazás például gyorsan lefordítja a beszkennelt dokumentumokat számos nyelvre. Testre szabott egyérintéses alkalmazások1 létrehozásával a korábbinál több feladatot végezhet el rövidebb idő alatt. Ezekkel az alkalmazásokkal automatizálhatók az egyének vagy a csoportok többlépéses munkafolyamatai. Egyszerűen csak koppintson az új alkalmazásra, és a készülék elvégzi az alkalmazásban konfigurált munkát. A Simple ID használatával az egyéni felhasználóknak és a csoportoknak elég egyszer megadniuk a megfelelő felhasználóazonosítót és jelszót, hogy azt követően a személyre szabott kezdőképernyőn gyorsan és biztonságosan hozzáférjenek a feladatspecifikus előbeállításokhoz és a gyakran használt alkalmazásokhoz.

Szabadság és alkalmazásalapú működés.

A Xerox VersaLink C400 színes nyomtatóval szabadon, ott és úgy dolgozhat, ahol és ahogyan az Önnek megfelel – és közben hozzáférhet a Google Drive, a Microsoft OneDrive és a DropBox, valamint a Xerox App Gallery további alkalmazásaihoz is. A VersaLink készülékek a mobil dolgozókat Apple AirPrint, Xerox Print Services Plug-in for Android, Near Field Communication (NFC) eszközpárosítás- és Mopria-támogatással, valamint opcionális Wi-Fi és Wi-Fi Direct kapcsolattal segítik. Ha szeretne bővebben olvasni arról, hogy napjaink mobil szakemberei számára miért a Xerox az egyetlen megoldás, látogasson el a következő címre: www.xerox.com/hu-hu/irodaimegoldasok/mobil-munkavegzesi-megoldasok.

Környezettudatosság.

A VersaLink készülékek teljesítik, illetve túlteljesítik a világszerte elismert környezetvédelmi minősítések követelményeit, ideértve az EPEAT előírásait is, amelyek a tervezés, a gyártás, az energiafelhasználás és az újrahasznosítás területét egyaránt vizsgálják. (Tekintse meg az EPEAT-tanúsítással rendelkező VersaLink termékek teljes listáját.) A környezetvédelemmel, egészséggel, biztonsággal és fenntarthatósággal kapcsolatos erőfeszítéseinkről a www.xerox.com webhelyen olvashat részletesen