HP DesignJet Z6 24″ A1+ Postscript nyomtató – T8W15A


Színes nyomtatás

PostScript nyomtatás

A HP DesignJet Z6 24″ A1+ Postscript nyomtató nyomtató képes elkápráztatni ügyfeleit, hiszen kristálytiszta, dinamikus képeket kínál.
Geológusok, grafikusok, tervezők – bármilyen vállalkozás vagy szakember – megtalálhatja a tökéletes megoldást a HP DesignJet Z6 24″ A1+ Postscript nyomtató nyomtatóval.

A1

papírméret


Műszaki adatok

Hogyan működik

A HP DesignJet Z6 24″ A1+ Postscript nyomtató színes tintasugaras 24″-os grafikai nyomtató 6 db pigmentalapú HP Vivid Photo tintával, teljesen megújított nagy-felbontású HP nyomtatófejekkel (2400 fúvóka/inch).

A HP DesignJet Z6 24″ A1+ Postscript nyomtató a nagyformátumú, 6 festékes HP Designjet készülék kiemelkedő színhelyességet és élességet biztosít, és mindezt sokkal gazdaságosabban az új nyomtatófejek segítségével. A sötét és világos színű tinták helyett a cseppméretekkel operál. Az új nagy-felbontású HP 746 nyomtatófejen kis és nagy fúvókák vannak felváltva egysorban, így 7 és 3 pl-es tintacseppeket is ki tudnak lövellni. A kreatív ötletek így mindig élénk és hatásos nyomtatási minőségben készíthetőek el segítségével, amelyek ráadásul igen tartósak is az új, pigmentalapú HP Vivid tintáknak köszönhetően.

  • Nyomtatási sebesség akár 66,9 m²/óra
  • 500 GB-os merevlemez, 128 GB virtuális memória
  • 6 pigment alapú HP Vivid Photo tinta, beleértve a kromatikus vöröset

Színes megbízhatóság és vonalpontosság a HP professzionális PANTONE színemulációval, Adobe PostScript/PDF-fel, HP-GL/2-vel.

Elsődleges alkalmazások, támogatott: látványtervek; térképek; légi-, és műholdfelvételek; értékesítési helyi/kirakati anyagok; grafikai tervek; irodai grafika; poszterek; fényképek; digitális szépművészet; transzparensek; kiállítás- és rendezvénygrafika; világító dobozok – fólia.