HP DesignJet T250 A1+ 24″ nyomtató – 5HB06A


Színes nyomtatás

A HP DesignJet T250 A1+ 24″ nyomtató nyomtató képes elkápráztatni ügyfeleit, hiszen kristálytiszta, dinamikus képeket kínál.
Geológusok, grafikusok, tervezők – bármilyen vállalkozás vagy szakember – megtalálhatja a tökéletes megoldást a HP DesignJet T250 A1+ 24″ nyomtató nyomtatóval.

A1

papírméret


Műszaki adatok

Hogyan működik

HP DesignJet T250 A1+ 24″ nyomtató felgyorsítva (30 mp/A1), 1 év garanciával

A HP DesignJet T250 A1+ 24″ nyomtató egyszerű kivitelű, internetre kapcsolható, nagyméretű asztali printer, PCL nyomtatónyelvvel. Az Apple vagy Android okostelefonjáról, vagy táblagépéről is nyomtathat a HP DesignJet T250 A1+ 24″ printerére – akkor is segít Önnek a munkáját elvégezni, amikor távol van a munkahelyétől.

A világ legkisebb plotterei úgy vannak kialakítva, hogy illeszkedjenek az irodájához, a költségvetéséhez és a munkastílusához, ráadásul rendkívül egyszerű a használatuk. A HP DesignJet T250 A1+ 24″ nyomtató esetében egyetlen kattintással több fájlt is elküldhet nyomtatásra. Az akár 30 másodperc/A1/D nyomatot eredményező gyors nyomtatásnak köszönhetően többé nem kell a nyomtató mellett várakoznia.

A világ legkompaktabb nagyformátumú nyomtatói

  • Vezeték nélküli kapcsolat
  • Egyszerű nyomtatás a HP Click és a HP Smart alkalmazással
  • Akár 35 másodperc alatt nyomtat ki egy A1-es lapot
  • 512 MB memória
  • Opcionális állvány és médiatartó
  • Opcionális tekercs fedél
  • Opcionális automatikus lapadagoló

Ez a készülék az alacsony költségvetésből dolgozó CAD szakemberek színes nyomtatója. Remek választás olyan építési vállalkozások építészei, belsőépítészei és mérnökei számára, akik kis/otthoni irodákban dolgoznak és maximum A1+ méretig igényelnek nagyformátumú nyomtatást.