HP DesignJet T230 A1+ 24″ nyomtató – 5HB07A


Színes nyomtatás

A HP DesignJet T230 A1+ 24″ nyomtató nyomtató képes elkápráztatni ügyfeleit, hiszen kristálytiszta, dinamikus képeket kínál.
Geológusok, grafikusok, tervezők – bármilyen vállalkozás vagy szakember – megtalálhatja a tökéletes megoldást a HP DesignJet T230 A1+ 24″ nyomtató nyomtatóval.

A1

papírméret


Műszaki adatok

Hogyan működik

A HP DesignJet T230 A1+ 24″” nyomtató belépőszintű, négyszínes, termál tintasugaras 24″-os asztali plotter, plotterláb + médiatartó A1 (3C753A) nélkül; 35 mp/A1; 512MB RAM; 1 év garanciával

Egyszerű kivitelű, internetre kapcsolható, nagyméretű HP DesignJet T230 A1+ 24″” asztali printert, PCL nyomtatónyelvvel. Az Apple vagy Android okostelefonjáról, vagy táblagépéről is nyomtathat a HP Designjet Printerére – akkor is segít Önnek a munkáját elvégezni, amikor távol van a munkahelyétől.

A világ legkisebb plotterei úgy vannak kialakítva, hogy illeszkedjenek az irodájához, a költségvetéséhez és a munkastílusához, ráadásul rendkívül egyszerű a használatuk. Egyetlen kattintással több fájlt is elküldhet nyomtatásra. Az akár 35 másodperc/A1/D nyomatot eredményező gyors nyomtatásnak köszönhetően többé nem kell a nyomtató mellett várakoznia.

A HP DesignJet T230 A1+ 24″”, a világ egyik legkompaktabb nagyformátumú nyomtatója

  • Vezeték nélküli kapcsolat
  • Egyszerű nyomtatás a HP Click és a HP Smart alkalmazással
  • Akár 35 másodperc alatt nyomtat ki egy A1-es lapot
  • 512 MB memória
  • Opcionális állvány és médiatartó
  • Opcionális tekercs fedél
  • Opcionális automatikus lapadagoló

A HP DesignJet T230 A1+ 24″” nyomtató az alacsony költségvetésből dolgozó CAD szakemberek színes nyomtatója. Remek választás olyan építési vállalkozások építészei, belsőépítészei és mérnökei számára, akik kis/otthoni irodákban dolgoznak és maximum A1+ méretig igényelnek nagyformátumú nyomtatást.