HP DesignJet T1600 36″ A0+ Postscript nyomtató – 3EK11A


Színes nyomtatás

PostScript nyomtatás

A HP DesignJet T1600 36″ A0+ Postscript nyomtató nyomtató képes elkápráztatni ügyfeleit, hiszen kristálytiszta, dinamikus képeket kínál.
Geológusok, grafikusok, tervezők – bármilyen vállalkozás vagy szakember – megtalálhatja a tökéletes megoldást a HP DesignJet T1600 36″ A0+ Postscript nyomtató nyomtatóval.

A0

papírméret


Műszaki adatok

Hogyan működik

HP DesignJet T1600 36″” A0+ nyomtató, Adobe PostSript 3 és PDF kiegészítéssel.

Felső-középkategóriás, elöltöltős, Webre csatlakoztatható HP DesignJet T1600 36″-os színes tintasugaras CAD/GIS plotter, 6 db Bright Office tintával, színes grafikus érintőképernyővel, kimeneti gyűjtőtálcával, ePrint megoldással.

A HP DesignJet T1600 36″” A0+ Postscript nyomtató megújult dizájnnal, több memóriával, nagyobb nyomtatási sebességgel rendelkezik. Még jobb nyomtatási élmény – ez a könnyen kezelhető, elöltöltős, kimeneti gyűjtővel (stacker) rendelkező nyomtató segít rendszerezni és megvédeni a nyomatait. A professzionális minőségű nyomatokkal még nagyszerűbbé teheti CAD- és GIS-projektjeit. Mindig rendezetten, a feladatra koncentrálva dolgozhat a nyomtatási munkafolyamatokat egyszerűsítését és a termelékenység növelését célzó szolgáltatásokkal.

Az HP 730 Bright Office tinták élénk színeket és feltűnő képminőséget biztosítsanak műszaki nyomtatáshoz akár sima papírokon is.