„Szédületes sebességű plakátnyomtatás”

2022.05.26. 2perc

A fentiekkel jellemezte legtöbb érdeklődőnk a Signexpo kiállításon bemutatott HP PageWide XL PRO prémium plakát- és tervrajznyomtatót. Ilyen gyorsaságot még nem tapasztalt egyetlen plakátnyomtató esetében sem.

Nagy örömünkre szolgált, hogy bemutathattuk az érdeklődőknek a HP PageWide XL PRO nyomtatócsaládot. A Signexpo három napja alatt számos szakember látogatta meg standunkat, ahol nem csak az akár 1000 B1 ív óránkénti nyomtatással, de a kiváló minőséggel és a széles nyomathordozó választékkal is sikert arattunk. A kiállított HP PageWide XL PRO nyomtatócsalád ugyanis átalakítás nélkül kezeli a papírtekercseket, a vágott íveket és 10 mm vastagságig a táblákat. Sőt, opcionális kiegészítői között olyan is megtalálható, mint térképhajtogató gép, csökkentve a késztermék előállításhoz szükséges időt, valamint az operátori munkát.

Látogatóink egyértelmű véleménye volt, hogy a HP PageWide XL PRO nyomtatócsalád automatizált megoldásai hatékony és kiváló választást jelentenek a kispéldányszámú poszter-, plakát- és tervrajznyomtatás piacán.

Köszönjük a sok érdeklődést és a sok elismerést!

Amennyiben a kiállításon nem tudta megtekinteni a nyomtatót, keressen bennünket, egyeztessen időpontot és telephelyünkön szívesen bemutatjuk. Hogy Ön is megtapasztalja a szédületes sebességet!

Signexpo kiállításon bemutatott HP PageWide XL PRO prémium plakát- és tervrajznyomtató Signexpo kiállításon bemutatott HP PageWide XL PRO prémium plakát- és tervrajznyomtató Signexpo kiállításon bemutatott HP PageWide XL PRO prémium plakát- és tervrajznyomtató < Vissza a bejegyzésekhez