• 0

  0 termék a kosárban

Xerox® Versant® 80 nyomdagép

Alapvető funkciók:

Színes nyomtatás, másolás, szkenner

Színes/Fekete-fehér:

szines

Sebesség:

80 oldal/perc

Papírméret: 

A4-SRA3

Papírkezelés:

52-350 g

Kétoldalas ny/m:

Igen

Papírkapacitás:

3 260 lap

Ajánlott nyomatszám:

25 000 - 80 000 oldal/hó

Csatlakozás:

LAN, USB

Nyomtatási felbontás: 

2400 x 2400 dpi 10bit

Nyomtatási nyelv:

PCL6, opcionálisan PS3

Üzemeltetés:

Köthető

Bérlet:

Köthető

Állapot:

Új

Garancia:

Üzemeltetéssel 5 év

 • Cimkék
Xerox Versant 80 Press
Xerox Versant 80

Xerox® Versant® 80 nyomdagép

Automatizálja színes kiadványkészítési munkafolyamatait és feladattípusait a Xerox Versant 80 nyomdagéppel, amely ultra HD felbontást és ofszet hatást kínál. Teljesítmény, minőség, sokoldalúság és eredmények egy egyszerű, pontos és automatikus nyomdagéptől.

Egyszerű kezelhetőség, ofszetnyomdai minőség és teljesen automatizált folyamatok. Nincs több üresjárat, manuális finomhangolás, a berendezés önállóan elvégzi az előkészületeket és már indítja is a nyomtatást. Percenként nyolcvan oldal előállítására képes. A nyomtatványokat ultra HD, 1200x1200 dpi raszterizálással, 10 bites színmélységgel állítja elő a legváltozatosabb médiákra, aminek köszönhetően fotórealisztikus nyomatok készíthetőek el pillanatok alatt. Ez jelentős technológiai előrelépést jelent, mert eddig csak 8bit színmélységben lehetett ezt a munkafolyamatot elvégezni. Másrészt ez a nyomtató arra is alkalmas, hogy az adott dokumentumot 2400x2400 1bit színmélységbe átkonvertálja és kinyomtassa. Erre jelenleg még kevés berendezés képes.

A Xerox Versant 80 nyomdagép 52–350 g/m2 súlyú anyagokra nyomtat, ami az eddigiekhez viszonyítva szintén óriási előrelépést jelent. Mostanáig a 350 grammos anyagok elő-, illetve hátoldali nyomtatására nem volt lehetőség a belépő kategóriás nyomtatóknál. A sokrétűség a médiákra is kiterjed. Ez a berendezés többek közt a natúr és műnyomó papírokat, kartonokat, az öntapadó anyagokat és a vinyl fóliákat is kezeli, amelyeknél a kiváló nyomatminőséget a Xerox EA toner szavatolja.

Jelentős fejlesztés Xerox Versant 80 nyomdagépnél a termelést támogató SIQA program, amellyel könnyen és gyorsan beállítható az illeszkedés, illetve az elő-és hátoldal regisztráció. Utóbbiak nem érik el a 0,5 mm-es eltéréseket, ami az ívillesztő és az ívtovábbító rendszer teljes körű átalakításának az eredménye. Ez a beépített szolgáltatás újdonságot jelent ebben a termékkategóriában. Eddig ezt a megoldást csak a nagyobb teljesítményű digitális nyomdagépekhez kínálta a Xerox.

A Xerox Versant 80 nyomdagéphez két szerver közül is lehet választani. A Xerox EX 80 nyomtatószerver Fiery technológiával és a Xerox EX-i 80 nyomtatószerver Fiery technológiával is elérhető hozzá. A nyomtatási folyamat termelékenységét biztosító vezérlőszerver a gép integrált részévé tehető, de különállóan is csatlakoztatható. Ugyanakkor az XMPie uDirect Classic Pro szoftver segítségével a berendezés tökéletesen alkalmas változó adattartalmú, személyre szabott kommunikációs anyagok, nyomtatványok előállítására is.

 

forrás: Prím Online

 • Xerox Versant 80 EFI Embedded Print Server

  80 lap/perc, gép hátára szerelt Fiery nyomtatásvezérlő szerver

 • Xerox Versant 80 FreeFlow Print Server

  80 lap/perc, Xerox fejlesztésű nyomtatásvezérlő szerver

 • Xerox Versant 80 EFI Standalone Print Server

  80 lap/perc, különálló Fiery nyomtatásvezérlő szerver

Nem található kiegészítő termék!
Leírás Méret
Xerox Versant 80 Prospektus (angol) 1673 KB