• 0

    0 termék a kosárban

Xerox Phaser 7800

Alapvető funkciók:

Nyomtató

Színes/Fekete-fehér:

Színes

Sebesség

45 lap / perc

Papírméret: 

A5-SRA3

Papírkezelés:

60 - 350g/m2

Kétoldalas ny/m:

Igen

Papírkapacitás:

620 – 3 140 lap

Ajánlott nyomatszám:

3 000 – 15 000 oldal/hó

Csatlakozás:

LAN, USB

Nyomtatási felbontás: 

1200×2400 dpi

Nyomtatási nyelv:

PCL6, PS3

Üzemeltetés:

Kérhető

Bérlet:

Kérhető

Állapot:

Demo

Garancia:

Üzemeltetés nélkül 6 hónap

  • Cimkék
Xerox Phaser 7800

Xerox Phaser 7800

Minőségi színes nyomtatás:
Kiemelkedő minőségű színes nyomatok érhetők el a fejlett színkalibrációs szoftver, valamint a spektrofotométer használatával. A Xerox PhaserMatch 5.0 szoftvert a berendezéssel együtt biztosítjuk, a spektrofotométert pedig opcionális kiegészítőként ajánljuk. A színes nyomtatóhoz EFI Fiery eXpress 4.5 és külső wifi opció is igényelhető. A valódi 1200 x 2400 dpi felbontás, a PANTONE® által jóváhagyott egyszínű szimulációk és a valódi Adobe® PostScript® 3™ biztosítékot nyújtanak a konzekvens, meggyőző teljesítményre.

Egyedülálló rugalmasság a nyomathordozók terén:
Különleges felületű kreatív médiák, valamint nagy, akár 350 grammsúlyú, bannerméretű (320 x 1219 mm) nyomathordozók kezelése. Nagyvolumenű papírkapacitása elérheti a 3140 lapot is.

Elérhető ár, tervezhető költségek:
A berendezés nyomatdíjas modellben* üzemeltethető, melynek lényege, hogy Ön kedvező, fix árat fizet a nyomtatott oldalakért, ami magában foglalja az üzemeltetés során szükséges kellékanyagok, alkatrészek árát, valamint a karbantási díjakat, ezáltal a berendezés üzemeltetési költsége előre kalkulálható.

Környezetbarát tulajdonságok:
Alacsony olvadáspontú EA festék technológia minimális beégetési hőmérsékletet biztosít, ami alacsonyabb a hagyományos festékekénél, és ezzel elősegíti az energiafogyasztás csökkentését.

Páratlanul egyszerű használat:
A nagy méretű, 109 mm-es színes érintőképernyő és a beágyazott súgóvideók jóvoltából A felhasználói kezelőfelület megtekintése

Professzionális munkabefejezés:
Opcionális, professzionális munkabefejezők segítenek a kinyomtatott dokumentumok lyukasztásában, tűzésében és meghajtásában.

Nem található kiegészítő termék!
Leírás Méret
Xerox Phaser 7800 Prospektus 9541 KB