• 0

    0 termék a kosárban

Xerox® Color C75

Alapvető funkciók:

Színes nyomtatás, másolás, szkennelés

Színes/Fekete-fehér:

szines

Sebesség:

76 oldal/perc 

Papírméret: 

A4-SRA3

Papírkezelés:

60-300 g/m2

Kétoldalas ny/m:

Igen

Papírkapacitás:

5 900 lap

Ajánlott nyomatszám:

20 000 - 75 000 oldal/hó

Csatlakozás:

LAN

Nyomtatási felbontás: 

2400 x 2400 dpi

Nyomtatás vezérlő:

Fiery / FreeFlow

Üzemeltetés:

Köthető

Bérlet:

Köthető

Állapot:

Használt

Garancia:

Üzemeltetés nélkül 6 hónap

  • Cimkék

Xerox® Color C75

Amikor az üzleti élet napról napra egyre nagyobb kihívást jelent, a sokoldalúság kivételes eszköz bárki kezében. A Xerox Color C75 Press egy erőteljes ipari nyomdagép kis helyigénnyel, mely elég rugalmas a legmegterhelőbb munkák elvégzéséhez, miközben elég egyszerű, hogy bárki használhassa.

A Xerox digitális nyomdagépe hozzásegíti a kezdő vállalkozásokat a digitális nyomtatási szolgáltatások beépítéséhez portfoliójukba, illetve hozzájárul ahhoz, hogy a már meglévő ügyfélkörrel rendelkező nyomdák tovább színesítsék kínálatukat. A Xerox mérnökei a gépet ellátták szkennelési és másolási alkalmazásokkal, amelyek szintén növelik a munkafolyamatok hatékonyságát. Opcionálisan választhatóak hozzá mobil és felhő-alapú alkalmazások, amelyek további biztonságos nyomtatási lehetőségeket nyújtanak a vállalkozásoknak.

A könnyed kezelhetőség érdekében a felhasználók technikusi segítség nélkül, maguk is végrehajthatják a szükséges változtatásokat mindkét berendezésen. Például a SIQA (Simple Image Quality Adjustment) alkalmazással egyszerűen állítható a gép nyomatpontossága és szín egyenletessége.

Mindkét gép a produktivitása és a médiakezelése miatt egyaránt előnyös a professzionális nyomdáknak, illetve a nyomdai szolgáltatásokat kínáló vállalkozásoknak. Többek közt gyorsnyomdákban, kreatív ügynökségeknél és a fotónyomtatással foglalkozó üzletekben is hasznos segítség lehet a napi munkában.

Nem található kiegészítő termék!
Leírás Méret
Xerox Color C75 prospektus 2555 KB